SIN SELMAN SALKE MJESECIMA VOZI NEREGISTROVANO VOZILO

SIN SELMAN SALKE MJESECIMA VOZI NEREGISTROVANO VOZILO

Danas samo dobili informaciju da najmlađi sin Selman Salke Zijad mjesecima vozi automobil marke Seat registarskih oznaka O38-M-506 sa isteklom registracijom!

Naš izvor tvrdi da je Salko Zijadu dao novac za registraciju ali ga je on potrošio u druge namjene, navodno u obližnjim kockarnicama! U PU Travnik, Zijada štiti i pokriva izvjesna Fatima koja je, kako tvrdi naš izvor, bliža rodbina porodice Selman! Krenuli smo odmah u provjeru i saznali da je spomenuti automobil zaista neregistrovan više mjeseci i da ga Zijad i pored toga vozi bez ikakvih problema!

Kada ga policija zaustavi prijeti moćnim ocem i tako uspijeva proći nekažnjeno! Zanimljivo je da mu tablice nisu oduzete ni nakon isteka mjesec dana a nalog je trebala poslati upravo zaštitnica Fatima! Zijad je inače direktor dvije firme MINIWAT DOO I COLSA DOO od kojih je drugospomenuta vlasnik minihidrocentrale vrijedne 6,5 miliona KM nedavno puštene u pogon!

Inače je student stomatologije i direktor u isto vrijeme! Bio je učenik Tursko-bosanskog koledža iz kog je izbačen već 1.godine školovanja! Uticajni otac ga je kasnije prebacio u 1.bošnjačku gimnaziju u kojoj je direktorica Akšamija, sestra Izetbegović Bakira. Nakon što se sve zataškalo Zijad je naredne godine vraćen u Travnik gdje završava srednju školu!